Gastro Kraljevica - Tz Kraljevica | službeni web portal

Poštovani, sa danom ( 25. svibnja 2018.) stupila je na snagu opća uredba o zaštiti podataka (GDPR) koja će regulirati zaštitu osobnih podataka građana Europske unije. Stoga smo obvezni  osigurati suglasnost za uporabu Vašeg imena, prezimena te  adrese elektroničke pošte u svrhu informiranja o našem radu, posebice o programima, manifestacijama I ostalim aktivnostima. Vaše ćemo podatke kao I do sada, koristiti isključivo u te svrhe te ujedno potvrđujemo da Vašu e-adresu ne koristimo niti u jednu drugu svrhu te je ne ustupamo trećim osobama. Ukoliko ste suglasni, niste obvezni odgovarati na ovu poruku, a ako više ne želite primati naše obavijesti, pozivnice itd., molimo Vas da pošaljete e-poruku na adresu lindatickraljevica@gmail.com. Vaše podatke možete zmijeniti ili trajno obrisati u bilo koje vrijeme - podnošenjem zahtjeva na istu e-adresu. Zahvaljujemo na uvažavanju i srdačno Vas pozdravljamo!
Go to content

Gastro Kraljevica

GASTRO KRALJEVICA
Kao i u svemu drugome, tako se i u gastronomskoj ponudi Kraljevica koristi svim prednostima ovoga kraja, njegovom raznolikošću, tradicijom i plodovima prirode izdašnim podnebljem. U vrhunskim restoranima uživati ćete u svježoj hrani i vrhunskoj usluzi, uvijek pred teškim izborom hrane mediteranskog ili kontinentalnog podneblja.
Ljeto u Kraljevici: Dani su šparoga
Šparoge Kraljevica
Početkom ljeta cijeli naš kraj i kraljevička tržnica se zelene od divljih šparuga. Plemenito su travnate i gorke, ali vrše snažan pritisak na vino s kojim se ono dosta teško nosi. Stoga urođenu gorčinu šparuga treba ublažiti nekim finim umakom, kombinacijom s jajima kvarnerskim škampima ili čak ribom kako bi se bez problema premostio taj jaz od šparoga do vina.
Dani srdela uz žlahtinu
Dani srdela i Žlahtine
Kreću dani srdela a žlahtina joj je suđena. Bilo da je sirova, marinirana, frigana ili na žaru, žlahtina će joj se znati nametnuti svojom mirisnošću, ali i znalački se probiti svojom svježinom kroz njenu urođenu zamašćenost. Žlahtina je izvrsni aperitiv ali i idealna za sljubljivanje sa širokom paletom plodova mora. Najidealnija je uz školjke, sirove ili na žaru ili u tradicionalnoj buzari, skuhanoj upravo na žlahtini, ali kvarnerski škampi, lignje i oborita riba prirodni su joj partneri.
KONOBA FRAN KRSTO FRANKOPAN
Konoba "Fran Krsto Frankopan" Kraljevica
Adresa: Rovina bb, Kraljevica
tel: +385 51 282 192
tel: +385 92 298 9885
Radno vrijeme: svaki dan 9-23h
RESTORAN FRANKOPAN
Restoran "Frankopan" Kraljevica
Adresa: Fara 6, Kraljevica
tel: +385 92 254 1138
tel: +385 51 281 237
Radno vrijeme: pon-pet 19-23h sub i ned 12:30 do 15:30
RESTORAN SIDRO – PRDELA
Restoran "Sidro"
Adresa: Uvala Črišnjeva bb, Kraljevica
tel: +385 99 807 68 90
tel: +385 98 968 87 08
Radno vrijeme: 9-24h
KONOBA UVALA SCOTT
Konoba "Uvala Scott"
Adresa: Uvala Grabrova, Kraljevica
tel: +385 99 21 6129
Radno vrijeme: svaki dan 11-22h
PIZZERIA PETRUS
Pizzeria "Petrus" Kraljevica
Adresa: Josipa Jurja Strossmayera 27a, Kraljevica
tel: +385 51 281 263
Radno vrijeme: svaki dan 12-23h | Pon zatvoreno.
PIZZERIA PORTO RE
Pizzeria "Porto re" Kraljevica
Adresa: Braće radića 5, Kraljevica
tel: +385 51 281 752
Radno vrijeme: svaki dan 14-24h
KONOBA PORTIĆ
Konoba "Portić" Kraljevica
Adresa: Bakarac
tel: +385 51 282 007
tel: +385 98 444 2334
Radno vrijeme: svaki dan 9-23:30
Tz Kraljevica divider
Turistička zajednica Grada Kraljevice
Rovina bb, 51262 Kraljevica
tel;  +385 (51) 282 078
fax; +385 (51) 282 444


Tz Kraljevica divider
Back to content