Autokamp "Oštro" Kraljevica - Kraljevica | web portal Turističke zajednice grada Kraljevice

VREMENSKA PROGNOZA KRALJEVICA

IZBORNIK

TURISTIČKA ZAJEDNICA

Poštovani, sa danom ( 25. svibnja 2018.) stupila je na snagu opća uredba o zaštiti podataka (GDPR) koja će regulirati zaštitu osobnih podataka građana Europske unije. Stoga smo obvezni  osigurati suglasnost za uporabu Vašeg imena, prezimena te  adrese elektroničke pošte u svrhu informiranja o našem radu, posebice o programima, manifestacijama I ostalim aktivnostima. Vaše ćemo podatke kao I do sada, koristiti isključivo u te svrhe te ujedno potvrđujemo da Vašu e-adresu ne koristimo niti u jednu drugu svrhu te je ne ustupamo trećim osobama. Ukoliko ste suglasni, niste obvezni odgovarati na ovu poruku, a ako više ne želite primati naše obavijesti, pozivnice itd., molimo Vas da pošaljete e-poruku na adresu lindatickraljevica@gmail.com. Vaše podatke možete zmijeniti ili trajno obrisati u bilo koje vrijeme - podnošenjem zahtjeva na istu e-adresu. Zahvaljujemo na uvažavanju i srdačno Vas pozdravljamo!
Idi na sadržaj

Autokamp "Oštro" Kraljevica

SMJEŠTAJ
AUTOKAMP "OŠTRO" KRALJEVICA
Kamp "Oštro" KraljevicaKamp Oštro ime je dobio po šumovitom poluotoku na kojem se nalazi, a i simbol kampa nije bilo koji svjetionik, već Kraljevčanima omiljena „lanterna“, prekrasna građevina na samom vrhu Oštra iz 1872. godine. Otkad kamp postoji, šuma u kojoj se smjestio ostala je ista, ali se kamp, nakon višegodišnjeg zastoja, potpuno promijenio. Tijekom 2010. i 2011. godine, kamp je u cijelosti preuređen te, s potpuno novo uređenim kamp jedinicama, sanitarnim čvorovima i instalacijama te ugodnijom recepcijom, iščekuje stare i nove goste. Kamp može ugostiti do 894 osobe, odnosno ima 298 kamp jedinice. Pored kampa, u sastavu objekta su i apartmani Oštro, 20 kućica s dvije dvokrevetne sobe, kupatilom i kuhinjom za one koji vole prirodu, ali preferiraju čvrsti krov nad glavom.
WEB STRANICE
EMAIL ADRESA
BOOKING
LOKACIJA
CJENIK
FOTOGALERIJA
SMJEŠTAJ U KAMPU "OŠTRO" KRALJEVICA
Kamp je veličinom i opremom spreman za prihvat 894 osobe. Veći dio je parceliran, osigurano je dovoljno električnih i priključaka na vodu. Većina kamp jedinica je u hladu tijekom dana. Prostor kampa podijeljen je u tri zone, zone A, B i C, sa zonom A najbliže samom moru pa do zone C, 50 metara od mora, s gornje strane glavne prometnice kampa. Kamp raspolaže i s čvrstim objektima; 20 apartmana za četiri osobe. Svaki apartman ima na katu dvije spavaće sobe, dok su u prizemlju kupaonica i kuhinja s malom natkrivenom terasom.
Tz Kraljevica divider
Turistička zajednica grada Kraljevice
Rovina bb, 51262 Kraljevica
tel;  +385 (51) 282 078
fax; +385 (51) 282 444


Tz Kraljevica divider
Povratak na sadržaj