Briga o gostima - Kraljevica | web portal Turističke zajednice grada Kraljevice

VREMENSKA PROGNOZA KRALJEVICA

IZBORNIK

TURISTIČKA ZAJEDNICA

Poštovani, sa danom ( 25. svibnja 2018.) stupila je na snagu opća uredba o zaštiti podataka (GDPR) koja će regulirati zaštitu osobnih podataka građana Europske unije. Stoga smo obvezni  osigurati suglasnost za uporabu Vašeg imena, prezimena te  adrese elektroničke pošte u svrhu informiranja o našem radu, posebice o programima, manifestacijama I ostalim aktivnostima. Vaše ćemo podatke kao I do sada, koristiti isključivo u te svrhe te ujedno potvrđujemo da Vašu e-adresu ne koristimo niti u jednu drugu svrhu te je ne ustupamo trećim osobama. Ukoliko ste suglasni, niste obvezni odgovarati na ovu poruku, a ako više ne želite primati naše obavijesti, pozivnice itd., molimo Vas da pošaljete e-poruku na adresu lindatickraljevica@gmail.com. Vaše podatke možete zmijeniti ili trajno obrisati u bilo koje vrijeme - podnošenjem zahtjeva na istu e-adresu. Zahvaljujemo na uvažavanju i srdačno Vas pozdravljamo!
Idi na sadržaj

Briga o gostima

ZA IZNAJMLJIVAČE
U razdoblju 2010. i 2011. British Council proveo je projekt pod nazivom Skills for Employability u te suradnji s Agencijom za strukovno obrazovanje, Ministarstvom turizma i Hrvatskom udrugom poslodavaca izradio novi priručnik Briga o gostu. Priručnik je namijenjen zaposlenicima i sezonskim radnicima. Naime, ciljane skupine su zaposlenici tvrtki u ugostiteljstvu i turizmu, turističkih zajednica, sezonski radnici u uslužnim djelatnostima (turizam, ugostiteljstvo) s naglaskom na stalne sezonce.
 


 
S obzirom da je glavni cilj podizanje razine znanja i vještina u području brige o gostu, nadamo se da ce svakome tko radi u sektoru turizma i ugostiteljstva, ovaj priručnik predstavljati zanimljivi izvor znanja i savjeta. Ugodan i uspješan rad!
Tz Kraljevica divider
Turistička zajednica grada Kraljevice
Rovina bb, 51262 Kraljevica
tel;  +385 (51) 282 078
fax; +385 (51) 282 444


Tz Kraljevica divider
Povratak na sadržaj