Hostel Bordada - Kraljevica | web portal Turističke zajednice grada Kraljevice

VREMENSKA PROGNOZA KRALJEVICA

IZBORNIK

TURISTIČKA ZAJEDNICA

Poštovani, sa danom ( 25. svibnja 2018.) stupila je na snagu opća uredba o zaštiti podataka (GDPR) koja će regulirati zaštitu osobnih podataka građana Europske unije. Stoga smo obvezni  osigurati suglasnost za uporabu Vašeg imena, prezimena te  adrese elektroničke pošte u svrhu informiranja o našem radu, posebice o programima, manifestacijama I ostalim aktivnostima. Vaše ćemo podatke kao I do sada, koristiti isključivo u te svrhe te ujedno potvrđujemo da Vašu e-adresu ne koristimo niti u jednu drugu svrhu te je ne ustupamo trećim osobama. Ukoliko ste suglasni, niste obvezni odgovarati na ovu poruku, a ako više ne želite primati naše obavijesti, pozivnice itd., molimo Vas da pošaljete e-poruku na adresu lindatickraljevica@gmail.com. Vaše podatke možete zmijeniti ili trajno obrisati u bilo koje vrijeme - podnošenjem zahtjeva na istu e-adresu. Zahvaljujemo na uvažavanju i srdačno Vas pozdravljamo!
Idi na sadržaj

Hostel Bordada

SMJEŠTAJ
HOSTEL "BORDADA" KRALJEVICA
Hostel "Bordada" KraljevicaU samom centru primorskog grada Kraljevice nalazi se Hostel Bordada. Suvremeno opremljen, prilagođen potrebama modernih putnika, uz osiguranu privatnost pružiti će udobnost na odmoru ili na proputovanju tijekom cijele godine. Sobe se zovu  Bura, Jugo i Maestral po vjetrovima  koji su česti u kraju gdje se hostel nalazi  i kojeg  ćete, bar jednog od njih,  osjetiti  kada dođete kod nas. Bordada nudi čitav niz osnovnih i popratnih sadržaja u kojima ćete uživati. Dođite, biti  ćete  udobno i  sigurno smješteni  uz vrlo pristupačne cijene.
WEB
EMAIL
BOOKING
LOKACIJA
CJENIK
FOTO
SMJEŠTAJ U HOSTELU "BORDADA" KRALJEVICA
Svaka soba je opremljena zasebnim grijanjem i vlastitom kupaonicom. Sobe su 4 krevetne, s 2 kreveta (200 x 90 cm), te krevetom na kat (2 x 200 x 90 cm). Sobe se mogu iznajmiti i kao privatne sobe za najviše 4 osobe. U ugodnom dnevnom boravku nalazi se blagovaonica s aparatom za kavu, mikrovalnom pećnicom, hladnjakom i aparatom za vodu. U dnevnom boravku nalazi se smart TV sa satelitskim programima i info pult s potrebnim informacijama. Hostel Bordada je “ no smoking“ hostel.
Tz Kraljevica divider
Turistička zajednica grada Kraljevice
Rovina bb, 51262 Kraljevica
tel;  +385 (51) 282 078
fax; +385 (51) 282 444


Tz Kraljevica divider
Povratak na sadržaj