Hoteli Grada Kraljevice - Kraljevica | web portal Turističke zajednice grada Kraljevice

VREMENSKA PROGNOZA KRALJEVICA

IZBORNIK

TURISTIČKA ZAJEDNICA

Poštovani, sa danom ( 25. svibnja 2018.) stupila je na snagu opća uredba o zaštiti podataka (GDPR) koja će regulirati zaštitu osobnih podataka građana Europske unije. Stoga smo obvezni  osigurati suglasnost za uporabu Vašeg imena, prezimena te  adrese elektroničke pošte u svrhu informiranja o našem radu, posebice o programima, manifestacijama I ostalim aktivnostima. Vaše ćemo podatke kao I do sada, koristiti isključivo u te svrhe te ujedno potvrđujemo da Vašu e-adresu ne koristimo niti u jednu drugu svrhu te je ne ustupamo trećim osobama. Ukoliko ste suglasni, niste obvezni odgovarati na ovu poruku, a ako više ne želite primati naše obavijesti, pozivnice itd., molimo Vas da pošaljete e-poruku na adresu lindatickraljevica@gmail.com. Vaše podatke možete zmijeniti ili trajno obrisati u bilo koje vrijeme - podnošenjem zahtjeva na istu e-adresu. Zahvaljujemo na uvažavanju i srdačno Vas pozdravljamo!
Idi na sadržaj

Hoteli Grada Kraljevice

SMJEŠTAJ
UVALA "SCOTT" KRALJEVICA
Uvala "Scott" KraljevicaUvala Scott je ugostiteljski objekt smješten u uvali Dubno. Ta je uvala svojom ljepotom privukla i engleskog plemića Alexandra Scotta koji ju je početkom XIX. stoljeća kupio i odabrao za mjesto stalnog boravka, sve do smrti 1860. godine. Otuda i naziv ovom turističkom naselju, ostavštini misterioznog Engleza. On je, naime, na uljepšavanje i ozelenjivanje ove uvale potrošio cijelo bogatstvo. Uvala Scott je izgrađena 1967. godine prema projektu Igora Emilija. Primorski stil gradnje odredio je razbacanu strukturu naselja, zamišljenog u obliku malog primorskog gradića. Raspolaže i nizom ugostiteljskih sadržaja i plažom. Uvala Scott je objekt sezonskog tipa, otvoren od ranog proljeća (Uskrsa) do kasne jeseni. Ugostiteljski objekt raspolaže s 253 dvokrevetnih soba od toga 118 Superior soba,135 standard soba, 2 hotelska apartmana i 17 Superior apartmana (2+2), a objekti su povezani središnjim trgom. Superior apartmani imaju spavaću sobu i dnevni boravak te opremljenu kuhinju, klimatizirani su i imaju SAT TV i telefon. Superior sobe imaju klimu,frižider, SAT TV Smještajni su kapaciteti podijeljeni na glavnu zgradu i 11 paviljona pri čemu je većina smještajnih jedinica okrenuta k moru.
WEB
EMAIL
BOOKING
LOKACIJA
CJENIK
FOTO
HOTEL "KRALJEVICA"
Nalazi se na 250 m od samog središta grada Kraljevice. Hotel je udaljen samo dvadesetak kilometara južno od Rijeke u smjeru Zadra, 10 kilometara od Crikvenice, na raskrižju putova Rijeka – Split i Zagreb – Krk, te 5 kilometara od zračne luke na otoku Krku. U neposrednoj blizini nalaze se pješčane i šljunčane plaže: gradska plaža Carevo, 3 km udaljeno Oštro, te 5 km udaljena Uvala Scott. Hotel omogućuje ugodan boravak gostima tijekom cijele godine, prvenstveno poslovnim ljudima, putnicima ali i obiteljima sa djecom i malim grupama. Blizina javnog prijevoza i vlastito parkiralište čini hotel posebno pristupačnim. U hotelu "Kraljevica" na raspolaganju Vam je 30 dvokrevetnih soba (60 postelja) sa mogućnošću trećeg ležaja. Sve sobe opremljene su i uređene tako da  gostima pruže maksimalan komfor.

  • klima uređaj s individualnom regulacijom
  • kupaona sa tuš kabinom
  • centralno grijanje
  • tv prijamnik
  • telefon
Hotel također raspolaže i sa trokrevetnim sobama, ukupnog kapaciteta od 69 ležaja. Sobe su raspoređene na tri kata, te imaju zajedničku kupaonicu i sanitarije na katu.
WEB
EMAIL
BOOKING
LOKACIJA
CJENIK
FOTO
HOTEL "BAKARAC" KRALJEVICA
Smješten na samoj Jadranskoj magistrali, u mjestu Bakarac, nedaleko Rijeke, hotel Bakarac gostima nudi užitak za predah i odmor, kao i uživanje u gastronomskim specijalitetima. Kapacitet hotela je 11 soba, ukupno 21 krevet, na terasi se može smjestiti čak 120 gostiju, dok je kapacitet unutrašnjosti hotela 90 osoba. Veliko parkiralište koje ima dovoljno mjesta za 15 autobusa, još je jedna od komparativnih prednosti hotela Bakarac. Uz sve navedeno, tranzitna točka idealna je kao mjesto za organizaciju ručkova ili večera za grupe u prolazu, kao i za mogućnost odmora kod dužih putovanja. Restoran nudi raznovrsna jela, s naglaskom na primorske specijalitete i mediteransku kuhinju.
WEB
EMAIL
BOOKING
LOKACIJA
CJENIK
FOTO
Tz Kraljevica divider
Turistička zajednica grada Kraljevice
Rovina bb, 51262 Kraljevica
tel;  +385 (51) 282 078
fax; +385 (51) 282 444


Tz Kraljevica divider
Povratak na sadržaj